Hourly Comic Day 2010

Alakazam!
Något senare än utanonserat, tidigare än förväntat: Davids Hourly Comic day 2010!!

Det gick inte att lägga upp bilderna smidigt i helformat så att de var läsbara men klicka på miniatyrerna för att kolla in dem.
Mycket nöje!


Inget mästerverk kanske men definitvt ett intressant sätt att föra dagbok på.
Kanske kommer det lite fler inlägg här nu när jag fått mersmak för kreativitet.

//ADHD-pojken


Vad hände?

Var det inte ett livstecken från den här bloggen för en vecka sedan typ? Något om en serie? Vad hände? Gav han upp? Misslyckades han?
Nejdå! Under 1a februari ritade jag en seriestripp i timmen under varje vaken timme! 18 sidor, en dag. Det ni, det trodde ni inte. (Jag gjorde det inte iaf, men tji fick jag.) Det hade ju kännts lite coolare om det inte finns en snubbe som gör detta varje dag i en månad om året men jag är nöjd med migsjälv ändå.
Varför kan ni inte få ta del om dessa mytomspunna sidor på denna bloggen då?
Ta't lungt, det kommer. Jag måste bara fixa in dem i datorn och rensa upp dem med min nya leksak.
Förhoppnigsvis dyker de upp innan veckans slut, så håll ögonen öppna för en exlusiv insikt i en Dag I Ett Liv inklusive, men inte begränsat till missbildade streckgubbar och dåliga intreskämt.

Hourly Comic Day!

Jag gör ett litet försök till uppdatering här, så får vi se vad som händer.

Jag snubblade över något som kallas för The Hourly Comic som jag fastnade pladask för. Tänkte, varför kom inte jag på något sådant, det är ju ashäftigt.
Sedan upptäckte jag att varje första februari är Huorly Comic Day, när man under en hel dag ska rita en serie varje timme, så länge man är vaken. Va fan, tänkte jag, det måste ju testas. Sagt och gjort, idag ritar jag en seriestripp i timmen och när jag har lagt över dem på datorn kommer jag lägga upp dem här, som en sorts mikrodagbok.
Vem vet, om jag tycker det är kul kanske jag börjar föra en seriedagbok. Någonting skall ju den här bloggen användas till och om inte seriebloggande är något passande på en ADHD-blogg, ja då vet jag inte vad som är det.
Så håll utkik i veckan för min extremt skcikligt ritade dokumentation över första februari!

RSS 2.0